آموزش جامع پرورش مرغ بومی تخمگذار که بصورت فایل pdf در 19 صفحه برای دانلود برای شما آماده شده است.سر فصل های این آموزش را می توانید در ادامه توضیحات مشاهده کنید
سرفصل های این آموزش |
|
مدیریت جوجه ها |
آماده سازی جهت پذیرش جوجه |
طراحی برای جوجه ریزی |
محافظ مادر مصنوعی |
دوره رشد |
ابتدای مرحله پرورش(1 تا 14 روزگی) |
درجه حرارت مناسب برای جوجه های مادر |
افزایش وزن بدن مرغ ها(16 تا 20 هفتگی) |
برنامه های نوری برای پرورش در سالنهای بسته |
دلایل فاکتورهای غیرمعمول برای یکنواختی وزن |
دوره تولید |
تجهیزات مورد نیاز |
جمع آوری تخم مرغ |
نکاتی درباره تخم مرغ جوجه کشی |
عوامل مهم در جوجه کشی |
انتخاب تخم مرغ مناسب |
اجزای اصلی تخم مرغ |
ویژگی های ظاهری تخم مرغ جوجه کشی |
ذخیره سازی تخم مرغ های قابل جوجه کشی |
وضعیت قرارگرفتن تخم مرغ ها |
حمل ونقل تخم مرغ های جوجه کشی |
جیره غذایی مرغ بومی تخم گذار |
برنامه پیشنهادی با کنسانتره 5 درصد |
آنالیز جیره های غذایی با کنسانتره 5 درصد |
آنالیز تقریبی مواد مغذی |
آنالیز تقریبی ویتامین ها |
نکاتی در مورد واکسیناسیون |
|


