قارچ ها بعد از برداشت و چیدن هم دارای رشد می باشند و اگر سر موقع نتوانیم برای فروششان اقدام کنیم بی شک از کیفیت قارچ ها کم میشود
برای مثال ممکن است قارچی را بچینید و هنوز با کیفیت است و به اصطلاح پره های آن هنوز پوشیده است و چند ساعت دیگر که اقدام به فروش قارچها میکنید ببینید که بسیاری از قارچها بی کیفیت شده و پره های داخل آنها باز شده و به اصطلاح قارچ درجه 3 یا پشت باز میشود
یک راه برای جلوگیری از این اتفاق که در جلسه پیش نیز اشاره ای شد . قرار دادن قارچ ها در دمای 4 درجه به مدت حداقل نیم ساعت است؛این کار باعث میشود رشد قارچ متوقف شود و تا زمان فروش و تا مدت بیشتری ماندگاری داشته باشد
توصیه میشود پس از برداشت قارچها را در نایلون و کیسه های نهایی که برای فروش استفاده میشوند قرار ندهید
این امر موجب میشود که حرارت قارچها بیشتر شده از کیفیتشان هم کم شود و همچنین منجر به تعرق داخل کیسه خواهد شد
برای جلوگیری از این مشکل توصیه اول این است که پس از چیدن قارچها را نخست در سبد هایی کم عمق قرار دهید. و تنها قبل از فروش در زمان وزن کردن قارچها و فروششان آنها را در کیسه ها قرار دهید.
همیشه قارچها را در کیسه های 5 کیلویی کشیده و به ویزیتور بدهید.
توصیه دوم استفاده از روزنامه است . پیش از وزن کردن قارچها و قرار دادن آنها در کیسه ها روزنامه ای را در ته کیسه ها قرار دهید .
این روزنامه 2 خاصیت عمده دارد :
جذب رطوبت موجود در کیسه و جلوگیری از تعرق و ته نشین شدن گل و لای موجود بر روی روزنامه