close
تبلیغات در اینترنت
اصطلاحات و موارد فنی در پرورش قارچ خوراکی

پایگاه آموزشی اشتغال زایی

در این مقاله با اصطلاحات و موارد فنی که در پرورش قارچ باید بدانید، پرداخته می شودنور: قارچ دکمه ای در مراحل پرورش قارچ به نور نیازی ندارد و…

banner
تبلیغات
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوان پاسخ بازديد آخرين ارسال
مراکز خرید پاتایا مراکز خرید پاتایا 0 1 hostcode
نحوه حذف و ایجاد ایمیل در هاست لینوکس در دایرکت ادمین نحوه حذف و ایجاد ایمیل در هاست لینوکس در دایرکت ادمین 0 2 hostcode
معرفی جاهای دیدنی کوش آداسی معرفی جاهای دیدنی کوش آداسی 0 1 limootorsh
بزرگترین شرکت باربری همراه با بسته بندی حرفه ای بزرگترین شرکت باربری همراه با بسته بندی حرفه ای 0 3 roozfreight
تجربه یک اسباب کشی راحت با باربری تهران تجربه یک اسباب کشی راحت با باربری تهران 0 3 roozfreight
مرکز خرید مایک پاتایا تایلند مرکز خرید مایک پاتایا تایلند 0 2 hostcode
معیارهای انتخاب بهترین و برترین هاست معیارهای انتخاب بهترین و برترین هاست 0 1 hostcode
هتل ارزان در تایلند هتل ارزان در تایلند 0 3 hostcode
هاست کد ارائه دهنده هاست رایگان هاست کد ارائه دهنده هاست رایگان 0 2 hostcode
تکنیک های سئو در طراحی سایت تکنیک های سئو در طراحی سایت 0 9 mahtabnaderimc
[Forum_Post_Title] صفحه اول انجمن | [Forum_Post_Title] ثبت نام در انجمن | [Forum_Post_Title] ورود به پنل کاربري

پرورش قارچ

در این مقاله با اصطلاحات و موارد فنی که در پرورش قارچ باید بدانید، پرداخته می شود

نور:

قارچ دکمه ای در مراحل پرورش قارچ به نور نیازی ندارد و استفاده از لامپ به منظور نظارت بر رشد قارچ، سهولت کار و برداشت قارچ در سالنهای پرورش می باشد. روشنایی خوب هم برای دیدن رشد قارچ ها و هم برای راحت کار کردن قارچ چین ها در سالن ها لازم است. آنها باید بصورت موازی و زیگزاگ در طول دیوارهای سالن پرورش نصب شوند.

روشنایی مناسب برای یک سالن بطول 18 متر و عرض 6 یا 6/5 متر 16 لامپ فلورسنت 60 وات است که 12 عدد آن روی دیوارهای کناری (در هر طرف 6 عدد بصورت زیگزاگ) و 6 عدد سقف نصب می شود.

دما:

دمای مورد نیاز قارچ دکمه ای در طی مراحل مختلف پرورش:

- مرحله پر کردن سالن (filling):

در این مرحله کمپوست مورد استفاده در بستر قارچ به سه صورت کیسه ای (bag) ، بلوک (block) و توده ای (bluk) می باشد. کمپوست مورد استفاده باید دارای 68% رطوبت، 2% نیتروژن و PH آن 7/5 و نسبت کربن به نیتروژن 18 (C/N) باشد.

- مرحله ریسه دوانی در کمپوست (spawn run):

(در هفته اول دمای کمپوست 25 درجه سانتی گراد و در هفته دوم بین 26 و 27 درجه سانتی گراد می باشد. (در مراحل رشد ریسه دوانی در کمپوست جزء این مرحله می باشد، کنترل دمای کمپوست معیار است و در سالن های استاندارد و عایق ، اختلاف دمای محیط حدود 2 درجه کمتر از درجه کمپوست می باشد)

- مرحله ریسه دوانی در خاک پوششی (case run):

رژیم دمایی در این مرحله که از مراحل رشد رویشی است مشابه ریسه دوانی در کمپوست می باشد.

- مرحله هوادهی (aeration/ventinh):

در این مرحله کاهش دمای محیط (از این مرحله تا پایان برداشت مراحل رشد زایشی محسوب می شود. در این مرحله کنترل دمای محیط معیار است و در سالن های استاندارد و عایق ، اختلاف دمای کمپوست 2 درجه بیشتر از هوای سالن می باشد ) ظرف مدت 4 روز 25 یا 23 درجه به 17-18 درجه سانتیگراد کاهش می یابد.

- برداشت (harvesting):

برداشت طی سه مرحله انجام می گیرد:

* فلاش اول (flush 1): دمای محیط 17-18 درجه سانتیگراد و درجه کمپوست 20 الی 21 درجه سانتیگراد است.

* فلاش دوم (flush 2): دمای محیط 18 درجه سانتی گراد و درجه کمپوست 20 درجه سانتی گراد است.

* فلاش سوم (flush 3): دمای محیط 18 درجه سانتیگراد و درجه کمپوست 20 درجه سانتیگراد است.

- مرحله کوک اوت (cook out):

پس از برداشت قارچ در سه فلاش ، عملیات cook out بمنظور حذف میسلیوم های قارچ و عوامل بیماری زا به مدت 12 ساعت در دمای 70 درجه سانتیگراد توسط بخار ، کوک اوت می شود.

- مرحله تخلیه (emptying):

بعد از عملیات کوک اوت و خنک شدن محیط ، کمپوست سالن پرورش تخلیه و سالن برای پر کردن مرحله بعدی آماده خواهد شد.

- رطوبت نسبی (RH):

1. در مرحله ریسه دوانی در کمپوست میزان رطوبت نسبی 95-96% می باشد.

2. در مرحله ریسه دوانیدر خاک پوششی میزان رطوبت نسبی 96% است.

3. در مرحله هوادهی میزان رطوبت نسبی 91-96% است.

- در مرحله برداشت میزان رطوبت نسبی:

1. طی فلش یک : 85-90%

2. طی فلش دو : 86-88%

3. طی فلش سه : 86-88%

- دی اکسید کربن (CO2):

- در مرحله ریسه دوانی در کمپوست مقدار CO2 مقادیر بیش از 500 P.P.M می باشد.

- در مرحله ریسه دوانی در خاک پوششی مقدار CO2 مشابه مرحله ریسه دوانی در کمپوست است.

- در مرحله هوادهی مقدار CO2 را می توان 1400-2200 P.P.M مد نظر داشت.

- در مرحله برداشت مقدار CO2 در فلاش های مختلف به شرح ذیل است:

** طی فلاش یک : 1200-1800 P.P.M

** طی فلاش دو : 1200-1800 P.P.M

 ** طی فلاش سه : 1000-1600 P.P.M


:: امتياز: نتيجه : 5 امتياز توسط 28 نفر مجموع امتياز : 188

:: بازديد : 5780
::

:: ارسال شده در: پرورش قارچ , مقالات علمی و آموزشی ,
:: مطالب مرتبط: اصولی که باید در تهیه بذر قارچ بدانیم , اصول قفسه بندی در سالن تولید قارچ , بررسی مشکلات پرورش قارچ , کتاب جامع شناخت انواع بیماری های قارچ خوراکی , فیلم آموزش مراحل پرورش قارچ دکمه ای و تولید کمپوست , فیلم تولید قارچ بصورت صنعتی , بررسی توجیه مالی پرورش قارچ صدفی و بازاریابی آن , نرم افزاز آموزش پرورش قارچ تحت اندروید , دانلود 8 جلسه آموزش قارچ بصورت کامل , طرح توجیهی کامل پرورش قارچ بصورت صنعتی ,
نويسنده : پیمان
تاريخ : [پنجشنبه 20 آذر 1393 ] [ 16:0]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط مهدی در تاريخ 1393/10/7 و 11:38 دقيقه ارسال شده است

سلام لینک دانلود اصطلاحات و موارد فنی قارچ موجود نیست
پاسخ : از لینک زیر دانلود نمایید :
http://s5.picofile.com/file/8160108700/Estelahat_eshteghaal_rzb_ir_.pdf.html


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 113
» کل نظرات : 707
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 6
» تعداد اعضا : 5543

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 899
» بارديد ديروز : 1,615
» ورودي گوگل امروز : 336
» ورودي گوگل ديروز : 584
» بازديد هفته : 2,514
» بازديد ماه : 38,900
» بازديد سال : 377,886
» بازديد کلي : 2,453,099