close
تبلیغات در اینترنت
اصطلاحات و موارد فنی در پرورش قارچ خوراکی

پایگاه آموزشی اشتغال زایی

در این مقاله با اصطلاحات و موارد فنی که در پرورش قارچ باید بدانید، پرداخته می شودنور: قارچ دکمه ای در مراحل پرورش قارچ به نور نیازی ندارد و…

banner
تبلیغات
آخرين ارسال هاي انجمن
عنوان پاسخ بازديد آخرين ارسال
بهترین هاست برای سایت های وردپرس بهترین هاست برای سایت های وردپرس 0 1 roozfreight
نکاتی در مورد سفر به تایلند نکاتی در مورد سفر به تایلند 0 1 roozfreight
برترین شرکت حمل و نقل و باربری برترین شرکت حمل و نقل و باربری 0 3 roozfreight
خرید هاست با تخفیف30% تا 8 روز دیگر خرید هاست با تخفیف30% تا 8 روز دیگر 0 3 roozfreight
طراحی سایت سازمانی طراحی سایت سازمانی 0 6 roozfreight
خرید ارزان در مرکز خرید اوت لوت پاتایا خرید ارزان در مرکز خرید اوت لوت پاتایا 0 4 roozfreight
قایق سواری در آبهای خروشان پوکت را تجربه کنید قایق سواری در آبهای خروشان پوکت را تجربه کنید 0 5 roozfreight
طراحی سایت تخت در سایت کاپ طراحی سایت تخت در سایت کاپ 0 5 roozfreight
خرید هاست با تخفیف30% فقط تا 10 روز دیگر خرید هاست با تخفیف30% فقط تا 10 روز دیگر 0 6 roozfreight
بسته بندی تا چیدمان وسایل منزل را به باربری روز بسپارید بسته بندی تا چیدمان وسایل منزل را به باربری روز بسپارید 0 5 roozfreight
[Forum_Post_Title] صفحه اول انجمن | [Forum_Post_Title] ثبت نام در انجمن | [Forum_Post_Title] ورود به پنل کاربري

پرورش قارچ

در این مقاله با اصطلاحات و موارد فنی که در پرورش قارچ باید بدانید، پرداخته می شود

نور:

قارچ دکمه ای در مراحل پرورش قارچ به نور نیازی ندارد و استفاده از لامپ به منظور نظارت بر رشد قارچ، سهولت کار و برداشت قارچ در سالنهای پرورش می باشد. روشنایی خوب هم برای دیدن رشد قارچ ها و هم برای راحت کار کردن قارچ چین ها در سالن ها لازم است. آنها باید بصورت موازی و زیگزاگ در طول دیوارهای سالن پرورش نصب شوند.

روشنایی مناسب برای یک سالن بطول 18 متر و عرض 6 یا 6/5 متر 16 لامپ فلورسنت 60 وات است که 12 عدد آن روی دیوارهای کناری (در هر طرف 6 عدد بصورت زیگزاگ) و 6 عدد سقف نصب می شود.

دما:

دمای مورد نیاز قارچ دکمه ای در طی مراحل مختلف پرورش:

- مرحله پر کردن سالن (filling):

در این مرحله کمپوست مورد استفاده در بستر قارچ به سه صورت کیسه ای (bag) ، بلوک (block) و توده ای (bluk) می باشد. کمپوست مورد استفاده باید دارای 68% رطوبت، 2% نیتروژن و PH آن 7/5 و نسبت کربن به نیتروژن 18 (C/N) باشد.

- مرحله ریسه دوانی در کمپوست (spawn run):

(در هفته اول دمای کمپوست 25 درجه سانتی گراد و در هفته دوم بین 26 و 27 درجه سانتی گراد می باشد. (در مراحل رشد ریسه دوانی در کمپوست جزء این مرحله می باشد، کنترل دمای کمپوست معیار است و در سالن های استاندارد و عایق ، اختلاف دمای محیط حدود 2 درجه کمتر از درجه کمپوست می باشد)

- مرحله ریسه دوانی در خاک پوششی (case run):

رژیم دمایی در این مرحله که از مراحل رشد رویشی است مشابه ریسه دوانی در کمپوست می باشد.

- مرحله هوادهی (aeration/ventinh):

در این مرحله کاهش دمای محیط (از این مرحله تا پایان برداشت مراحل رشد زایشی محسوب می شود. در این مرحله کنترل دمای محیط معیار است و در سالن های استاندارد و عایق ، اختلاف دمای کمپوست 2 درجه بیشتر از هوای سالن می باشد ) ظرف مدت 4 روز 25 یا 23 درجه به 17-18 درجه سانتیگراد کاهش می یابد.

- برداشت (harvesting):

برداشت طی سه مرحله انجام می گیرد:

* فلاش اول (flush 1): دمای محیط 17-18 درجه سانتیگراد و درجه کمپوست 20 الی 21 درجه سانتیگراد است.

* فلاش دوم (flush 2): دمای محیط 18 درجه سانتی گراد و درجه کمپوست 20 درجه سانتی گراد است.

* فلاش سوم (flush 3): دمای محیط 18 درجه سانتیگراد و درجه کمپوست 20 درجه سانتیگراد است.

- مرحله کوک اوت (cook out):

پس از برداشت قارچ در سه فلاش ، عملیات cook out بمنظور حذف میسلیوم های قارچ و عوامل بیماری زا به مدت 12 ساعت در دمای 70 درجه سانتیگراد توسط بخار ، کوک اوت می شود.

- مرحله تخلیه (emptying):

بعد از عملیات کوک اوت و خنک شدن محیط ، کمپوست سالن پرورش تخلیه و سالن برای پر کردن مرحله بعدی آماده خواهد شد.

- رطوبت نسبی (RH):

1. در مرحله ریسه دوانی در کمپوست میزان رطوبت نسبی 95-96% می باشد.

2. در مرحله ریسه دوانیدر خاک پوششی میزان رطوبت نسبی 96% است.

3. در مرحله هوادهی میزان رطوبت نسبی 91-96% است.

- در مرحله برداشت میزان رطوبت نسبی:

1. طی فلش یک : 85-90%

2. طی فلش دو : 86-88%

3. طی فلش سه : 86-88%

- دی اکسید کربن (CO2):

- در مرحله ریسه دوانی در کمپوست مقدار CO2 مقادیر بیش از 500 P.P.M می باشد.

- در مرحله ریسه دوانی در خاک پوششی مقدار CO2 مشابه مرحله ریسه دوانی در کمپوست است.

- در مرحله هوادهی مقدار CO2 را می توان 1400-2200 P.P.M مد نظر داشت.

- در مرحله برداشت مقدار CO2 در فلاش های مختلف به شرح ذیل است:

** طی فلاش یک : 1200-1800 P.P.M

** طی فلاش دو : 1200-1800 P.P.M

 ** طی فلاش سه : 1000-1600 P.P.M


:: امتياز: نتيجه : 5 امتياز توسط 28 نفر مجموع امتياز : 188

:: بازديد : 5879
::

:: ارسال شده در: پرورش قارچ , مقالات علمی و آموزشی ,
:: مطالب مرتبط: اصولی که باید در تهیه بذر قارچ بدانیم , اصول قفسه بندی در سالن تولید قارچ , بررسی مشکلات پرورش قارچ , کتاب جامع شناخت انواع بیماری های قارچ خوراکی , فیلم آموزش مراحل پرورش قارچ دکمه ای و تولید کمپوست , فیلم تولید قارچ بصورت صنعتی , بررسی توجیه مالی پرورش قارچ صدفی و بازاریابی آن , نرم افزاز آموزش پرورش قارچ تحت اندروید , دانلود 8 جلسه آموزش قارچ بصورت کامل , طرح توجیهی کامل پرورش قارچ بصورت صنعتی ,
نويسنده : پیمان
تاريخ : [پنجشنبه 20 آذر 1393 ] [ 16:0]
ارسال نظر براي اين مطلب
اين نظر توسط مهدی در تاريخ 1393/10/7 و 11:38 دقيقه ارسال شده است

سلام لینک دانلود اصطلاحات و موارد فنی قارچ موجود نیست
پاسخ : از لینک زیر دانلود نمایید :
http://s5.picofile.com/file/8160108700/Estelahat_eshteghaal_rzb_ir_.pdf.html


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
آخرين مطالب ارسالي
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشي رمز عبور؟

progress عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
easymoblog آمار مطالب
» کل مطالب : 113
» کل نظرات : 720
stat آمار کاربران
» افراد آنلاين : 5
» تعداد اعضا : 5548

onlineuser کاربران آنلاين

servertime آمار بازديد
» بازديد امروز : 165
» بارديد ديروز : 1,833
» ورودي گوگل امروز : 65
» ورودي گوگل ديروز : 531
» بازديد هفته : 3,480
» بازديد ماه : 32,007
» بازديد سال : 473,097
» بازديد کلي : 2,548,310